tiistai 16. lokakuuta 2012

Erkkari 2012

Lauantaino koko päivä vierähti Hyvinkään wanhalla villatehtaalla spanieli erkkarin merkeissä!! Mulle tämäm oli seitsemäs vuosi peräkkäin kun tuolla olin ja Rasmukselle jo kuudes ja Rokalle kolmas eli tästä voi vaan todeta et kyllä se aika äkkiä menee!! ;)

Kooikereita paikalla tänä vuonna reilu 70 eli oli kooikereita monen moisii ja luonteisii! Tänä vuonne oli mun mielestä jotenki erityisen paljon arkoja koiria jotka eivät antaneet kunnolla tuomarin tutkia itseään.... Edellisinä vuosina mun mielestä arkoja koiria ei ole noin paljoa ollut ja tämä on kyllä huolestuttavaa, toivottvaasti kasvattajat kiinniittävät tähän huomiota sillä todella ikävää olisi elää koiran kanssa joka pelkäisi vieraita ja ei antaisi vieraan koskea itseensä jne...

No sitten poikien arviosteluihin eli Rasmus ja Rokka olivat molemmat valioluokassa ja Rokka itseasiassa aloitti luokan saaden hienosti erin, Rasmus jatkoi samaa hienoa linjaa (Rasmus saanut joka vuonne erkkarista erin). Myös Rasmuksen kolme poikaa nappasivat erin heti isukin perään!! ;)
Tuomari valitsi Rokan jatkoo mutta Rapa ja sen pojat eivät sen enempää sijoittuneet! Rokka sijoittui hienosti valioluokan kolmanneksi, aika kiva suoritus koska valiouroksia oli paikalla 18 kappaletta! :)

Rasmus vauhdissa!!

Rapa ja kolme erinomaista poikaa odottelemassa arvosteltavaksi menoa!!


Hessu poseeraa!

Jeroomi keskittyy kuin isänsä seisomiseen!! Vähän taitaa kyllästyttää!!


Leo tarkkana poikana!!
Rokka ja Iira!!

Nartuissa kehässä oli jälleen monta Rapan lapsukaista jotka pärjäsivät todella hienosti ja näistä paras oli Yosta joka voitti junnuluokan ja jatkoi menestys kulkuaan vielä narttujen parhaaksi ja oli lopulta VSP!! Ihan uskomattoman hieno tulos junnunartulta, mutta kyllä tämä neiti on niin hieno ja kaunis että siitä tullaan vielä kuulemaan ja paljon tulevaisuudessa!! :) Tuomarikin totesi loppuun vielä et hän on aivan varma et Yosta on roppi ens vuonna eli todella lupaapa narttu!! ;)
 Tuleva super tähti Yosta!! :)

Sirpan kasvattaja luokka oli hienosti toinen ja Rapa esiintyi myös kahden jälkeläisensä kanssa tuossa luokassa! Loppuun vielä Rapan jälkeläisluokka joka sijoittui kolmanneksi ja tuomari kehui isukki ja jälkeläisiä!! ;) Kyllä vaan Rapa-papalla on hienoja lapsukaisia!! Kiitokset teille kaikille Rapna lasten omistjille kun tuotte koirianne näytille ja saadaan esittää vuodesta toiseen upea jälkeläisluokka!
 Black Amiikos kasvattaja ryhmä!
 Isukki Rasmus ja neljä todella erinomaista ja upeaa jäleläistä! Kyllä voi olla todella tyytyväinen Rapan jälkeläisiin, on ne vaan niin nättejä ja komeita ja mikä kaikista tärkeintä niiden luonteet on kunnossa!! Kaikki hyvin ystävällisiä, iloisia ja reippaita!! :)

Näyttelyssä mukana oli myös Uuno joka nukkui koko päivän häkissään ja tämä oli tarkoituskin! Uuno harjoitteli hälinässä nukkumista ja olemista ja eipä Uunoa paljoa ihmetyttänyt vaan se kuorsaili levollisesti mökissään ja eikä mikään ympärillä tapahtuva häirinnyt sitä!! Hyvää treeniä!! :)

Isossa kehässä kävin esittään vielä päivän päätteeksi veteraani Viken ja Yosta neidin, kummallekkaan ei enään siellä menestystä mutta kyllä oli jälleen hieno päivä erkkarissa kauniiden ja komeiden koirien kanssa sekä ihanaa jutustella tuttujen kanssa ja vaihtaa kuulumisia!! ;) Ensi vuonne sitten taas uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti