perjantai 17. huhtikuuta 2015

Onnellisuus!

Kyllä tämä elämän tyyli -teen vaan niitä asioita joista itse nautin ja tykkään- on antoisaa, on itse jotenkin onnellinen paljon pienemmistä asioista kuin ennen ja osaa ihan erilailla nauttia niistä onnistumisista ja pienistä ilon aiheista!

 Voi kuinka onnellinen koira kikkarilenkin jälkeen, ei haittaa vaikka meinaa kompastua omaan kieleensä!! ;)
 Parhaat ystävykset, ei noiden touhuja voi seurata muutakuin hymy huulilla!
Viime sunnuntaina lähdettiin aamutuimaan Rasmuksen, Anskun ja länderineitojen kanssa päiväristeilylle Tallinnaan ja poikettiin ohimennen myös saku hallilla Tallinnan voittaja 2015 näyttelyssä! Kooikereita ei ollut ilmoitettu kuin kolme kipaletta, nuorten luokan uros, Rasmus veteraaneihin ja nuortenluokan narttu. Me lähdettiin hakemaan veteraani serttiä ja se saatiin, kotiin tuomisina kaiken kaikkiaan oli Tallinnan veteraani voittaja 2015, Tallinnan voittaja 2015, Viron veteraani muotovalio ja Balttian veteraani muotovalio tittelit eli meni paljon paremminkuin saattoi odottaa, Rasmus oli loppujen lopuksi roppi!!! Hyvä papparainen!!!! :)
Anskun tytön myös putsasit pöydän tyylikkäästi ja me Fyran kanssa hienosti lyllerrettiin yhdessä kehässä, onnea Ansku ja leidit!!! :)
Mukava ja piristävä reissu parhaassa seurassa, samalla laivalla kotiinpäin matkasi meidän lisäksi Taija oman seurueensa kanssa eli matkakin meni nopsaan kun jutusteltavaa riitti vaikka kuinka ja paljon. Niin ja uskokaa tai älkää taas on uudet reissukuviot suunnitelmissa, ei nää reissut lopu ikinä mutta ei se haittaakkaan!!! :)Rasmus ja hänen neitonsa!!! <3

Viikolla ollaan jälleen tokoiltu erilaisilla kokoonpanoilla eri paikoissa, hyviä treenejä ollut paljon! Ulkona treenaaminen on vaan kivaa kun on tilaa tehdä vaikka mitä! Mahtuu tekemään isoista liikkeistäkin erilaisii variaatioita ja ei tuu tila vastaan!! Eipä sen enempää varmaan tämän viikon treeneistä kun kaikki mennyt suht hyvin ja ei mitään suurempii ongelmii/takapakkei ole tullut vastaan!

Viikonloppuna mennään vähän esittelemään koiraharratsuksen iloja perheille ja sitten vaan nautitaan toivottavasti auringonpaisteesta ja lenkkeillään sekä tietenkin treenataan!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti