sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Talven iloja!!

Tiistaina käytiin loppiaisen kunniaksi tokoileen häiriköiden kanssa Janakkalassa hallissa, olipa hyvät treenit jälleen. Uunon kanssa tehtiin evl kisanomaisesti kahdessa setissä ja eipä nyt mitään isoja mörköjä nousuut esiin eli kivaa settiä tehtiin, erityisen tyytyväinen olen tunnariin jossa Uuno rento ja haisteli hyvin kapulat ja zeta onnistui todella hyvin ja kaikki asennot ihan nappiin!! :) Aikaa oli sen verran reilusti että ehdittiin sitten treenaileen viel omia juttujamme yhdessä puuhattiin vähän seuruun kanssa, tunnarissa vahvistettiin rentoutta ja samoin zetassa. Näissä treeneissä aina vaan hyötyy niin paljon ja myös oppii ihan hirvittävän paljon eli kiitos "häiriköt" ootte vaan niin parhaita! :)

Viikolla treenattiin perjantaina normaali häirikkövuoro hallilla, jossa zeta vähän hajoili käsiin ja tuotti harmaita hiuksia ohjaajalle. Selkeästi itse ehkä vähän ottaa painetta kun karsinnat lähestyy ja se sit näkyy koirassa, nyt pitää muistaa tehdä zetan kanssa vaan fiilistä ja sellaista hyvää asennetta eikä miettiä tulevaa kun ei se mitään kuitenkaan auta. Nyt oma pää pitää pitää kylmänä ja kasassa! Perjantain treenit muuten kivasti ja hyvässä vireessä koira ja ohjaaja!

Eilen käväistiin Uunon kanssa kaksin hallilla vähän puuhamassa omia juttujamme, zetan kanssa edelleen hieman hankalaa mutta voitettiin ne hankaluudet yhdessä!!! Hyvä Uuno ja minä!!! :)
Tänään sitten verestettiin vanhoi muistoi ja treenattiin reilu 10 asteen pakkasessa ulkona, voi miten se oli ihanaa pitkästä aikaa reenata ulkona ja pakkasessa!!! Tämä oli ihan arkipäivää pari vuotta sitten, mutta nyt jotenkin tullut niin mukavuuden haluiseksi kun tuo halli tuossa lähellä, mutta täytyypä useammin mennä vaan ulos ja nauttia siellä reenaamisesta!! Hyvin pystyi tekemään juttui vaikka pohja hieman liukas olikin, täytyi vaan miettii hieman mitä tekee ja miten!! Luoksetulon stopit oli niin mageet, kun Uuno jarrutti kunnolla ja sit vaan liukui eli juuri sitä mitä on haettu!!! :) Zetan fiiliskin oli ihan katossa jotenkin lumi sekä pakkanen villitsi Uunonkin!! Oli kyllä hyvän mielen treenit kerrassaan!!! :)

Tässä vielä muutama kuva joululoman puuhailuista ja touhuista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti