perjantai 6. kesäkuuta 2014

Treeniystävät, elämän suola!

Tällä viikolla ollaan käyty tokoileen kai joka päivä vähäsen jossain ja jonkinlaisella porukalla, kuinka antoisia treenit ovatkaan olleet kun on hyvä porukka ja kaikki sujuu!! Treenit itsessään tuottaa tulosta sekä sitten samalla siinä voidaan vähän pohtia keskenämme miten jonkun hankalan jutun saisi paremmaksi ja aina joku sen ratkaisun keksii kun aikamme pohditaan! Eli niinkun otsikossa jo lukeekin että eipä ne treenit olisi mitään ilman mahtavia ystäviä jotka auttaa ja neuvoo ja suostuu seisomaan kentällä niin helteessä kuin vesisateessakin!!!! KIITOS treenikamut, olette kyllä niin korvaamattomia!! <3
Tokot itsessään ovat sujuneet hyvin, ollaan tehty nyt paljon vaan sitä asennetta ja sillä linjalla ajattelin nyt pari viikkoa ainakin mennä, sitten katsotaan mitkä liikkeen osat vaatii viel tarkempaa viilausta ennen Porin reissua. Tietenkin tuon asennetreenin sivussa tehdään pikku viilausta kaiken aikaa eli kaukoi, liikkeiden loppusosii ja alkui jne.... mutta kaikista tärkeintä nyt mulle treeneissä on se sellainen fiilis ja tekemisen into. Tässä kuukaudessa ennen Poria ei ehditä enään mitään liikettä uudestaan rakentaan tai isoja juttuja korjaamaan mutta siihen fiilikseen ehtii viel vaikuttamaan paljon ja kun hyvä fiilis niin tekeminen näyttä hyvältä ja ennenkaikkea tuntuu hyvältä!!! Tälläisellä ajatuksella nyt mennään ja uskon itse vahvasti että tämä on hyvä ja toimiva juttu!!! :)

Tällä viikolla lammasaitaus on valmistunut ja se on "tarkastettu" nyt vaan enään ne lampaat puuttuu, no tilanne tulee korjaantumaan näillänäkymin sunnuntai iltana kun lähdemme kesätyttöjä hakemaan!! Toissa iltana käytiin vähän auttelemassa läheisellä "farmilla" lampaiden siirrossa ja oli niin kiva saada palautetta isäntäparilta että ei olisi siirto ilman Uunon ja Rotin apua onnistunut. Kuljetettiin parinsadan uuhen laumaa (ja mukana erinäinen määrä keväisiä karitsoita) reilu 500m matka rantalaitumelle, lauma kulki kyllä niin hyvin koirien edellä ja vaikka lampaita ei ole paljoa paimennettu niin se ei tuottanut mitään ongelmia missään vaiheessa!!! Saatiin lupa mennä toistekki auttamaan ja toivottavasti se kutsu käykin pian sillä juuri tullaisii juttui on kiva päästä tekemään ja olemaan oikeasti hyödyksi koiran kanssa ja samalla vähän näyttämään mihin kaikkeen sitä koiraa voi siellä tilalla käyttää!
Ollaan myös käyti treenaan Outilla kerran Ruotsin reissun jälkeen ja nyt alkaa pillikäskyt toimimaan hyvin kun on itse vaan rohkaistunut siihen pilliin puhaltamaan, eipä sitä opi jos ei harjoittele! Uuno on kyllä ollut ihan super hyvä nyt pidemmän aikaa lampailla, rauhallinen ja kuuntelee hyvin ja ei turhaan hermot kiristele yhtään, taitaa se pääkoppa vaan kasvaa kun tuota ikää tulee ja itseluottamus myös kohoaa! Sen kanssa on kyllä niin kiva paimentaa ja touhuta lampaiden parissa, itsekkin alkanut luottamaan siihen ihan eritavalla kun ennen (silläkin voi tietenkin olla vaikutusta asiaan)!!!

Keskiviikkona Rasmus jatkoi näyttelykiertuettaan Annin ja Marjan kanssa, tällä kertaa vuorossa Tammelan mätsäri, jossa papparainen olikin ollut hienosti punaisten 4!!! :) Hienoa työtä Anni jälleen, Rasmus on kyllä saanut narun päähän ihan huippu esittäjän ja toivottavasti tämän parin yhteistyö jatkuu vaikka vähän tuo välimatka sitä vaikeuttaa, mutta kyllä sitä sitten aina joku keino keksitään!!!! :)

1 kommentti:

  1. Luen tätä melkein vuoden myöhässä, mutta toivottavasti tavataan Rasmuksen kanssa näyttelyiden (ja muutenkin) merkeissä! :)
    - Anni

    VastaaPoista