perjantai 13. joulukuuta 2013

Valmistautumista

Tää viikko on mennyt valmistautumiseen huomiseen tokokokeeseen ja fiilistellen eli tehty kaikkea kivaa ja pidetty vaan hauskaa Uunon kanssa yhdessä!!
Treenit Uunon kanssa on mennyt hyvin ja on saanu paljon onnistumisia alle, joka tietenkin on tärkeää juuri ennen isoja kisoja ainakin omalle pääkopalle! Tiedän ettei kaukot ole vielä valmiit mutta parempaan päin mennään eli nyt vaan huomenna tsekataan missä kunnossa ne on ja sitten hommat jatkuu niiden suhteen. Muuten liikkeet on kivassa kunnossa, ainahan voi tapahtua vaikka mitä mutta hyvillä mielin mennä huomenna näyttämään mitä me osataan ja mihin pystytään!
Eilen käytiin Annakaisan ja Tiian kanssa Sipoossa Jessican yksärillä ja sielläkin me vaan fiilisteltiin! Yksäri tuli todella hyvään paikkaan kun siellä hallissa hieman samantapainen matto kuin messarissa, pääsi Uuno vähän totuttelemaan mattoon ja siinä juoksemiseen ja jarruttamiseen jne.... Eipä matonkaan kanssa mitään suurta ongelmaa tullut vaan hyvin Uuno siinä teki töitä. Jessican kanssa katsottiin vähän liikkeitä läpi ja tehtiin hieman suunnitelmaa mitä huomisen jälkeen lähdetään taas työstämään eteenpäin ja mihin suuntaan! Suunnitelmia treeneihin on vaikka kuinka eli taas riittää puuhaa mitä tehdä talvella!!

Eilen illalla käytiin sitten laittamassa omaa pääkoppaa kuntoon Vapun luona Siuntiossa, kyllä se oma keskittyminen vaan vaikuttaa niin paljon suoritukseen ja siihen mitä saa aikaiseksi. Pitää vaan oppia tuntemaan omaa kehoa ja miten se toimii paineen alla ja stressissä jne.... kun itse osaa suhtautua ja elää oman kehon ja mielen kanssa niin varmasti se kisaaminen on paljon helpompaa ja ennenkaikkea koiralle mukavempaa ja reilumpaa! Paljon tuli Vapun luona taas mietittävää ja ajateltavaa, mutta juuri sellaista puuhaa joka varmasti vie eteenpäin ja josta on tulevaisuudessa hyötyä ja paljon!! Kiitos kamut jälleen matkaseurasta!! :)


Kyllä tällä suunnitelmalla pääsee taas eteenpäin ja nyt ainakin on paperilla ylhäällä se minne ollaan menossa ja milta haluan sen sitten joskus näyttävän!!! :)

Maanantaina käväistiin katsomassa ihaisia pentuja Somerolla Woollandiassa ja voi kun ne oli suloisia ja söpöjä vaikka toisaalta näyttivät vielä ihan rotanpoikasilta, kun ikää vasta se muutama päivä. No mutta kovaa vauhtia ne kasvaa ja kehittyy ja pian ne vipeltää jo joka suuntaan sen minkä pikku tassuistaan pääsevät!!! Hauska seurata niiden kasvua ja kehitystä ja katsella löytyykö niistä samoja piirteitä kun isukki Turhapurosta, no sen näkee sitten aikanaan!!! Muutama pikku Turhapuro on vailla vielä omaa kotia eli jos kiinnostaa niin lisää tietoa pennuista löytyy TÄÄLTÄ!!

Nyt vielä viimeiset kamat kasaan ja koirien kynnet lyhyemmiksi ja nukkumaan, niin ollaan valmiita vkolopun koitokseen!! Mukavaa vkoloppua kaikille ja varmasti monen kanssa tullaan näkemäänkin messarissa eli onnea kehiin näyttelykansalle ja onnea kaikille tokoilijoille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti