keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Turinoita

Upsista kun on mennyt taas vähän aikaa viime päivistyksestä, mutta se tarkoittaa vaan sitä et ollaan sen verran reippaasti touhuiltu kaikkea ettei millä ole ehtinyt kirjoittaa kaikkea.
Mistäköhän sitä aloittaisi no vaikka noista jälkipuuhista, tänää käytiin Rapan ja Rokan kanssa ajamassa 3päivää vanhat mejäjäljet pois ja Rapa meni kuin juna jälleen, sen kanssa on niin ilo mejäillä kun vaan menee ja osaa homman kyllä täydellisesti!! Rokka sit aluksi sinkoili sinne ja tänne ja vähän tuonne, no tämän kaiken sinkoilun lomassa jäljesti ajoittain todella hyvin ja tarkasti mutta voisi viel jonkin verran rauhoittua!! Rokan kanssa täytyy kokeilla jos tekin muutaman todella pitkän jäljen ja vaikean jäljen et jos vähän vaikka uupuisi, jos sillä sais tuota sinkoilua vähän pois. No mutta molemmat jäljesti hyvin ja oli niin kivaa!!!
Uunon kanssa ollaan tehty ahkerasti pk-jälkeä, lähes päivittäin ja nyt matka alkaa kasvamaan ja namit vähenemään. Itse kun ei tuosta lajista paljoa tiedä niin on hieman hankala arvioida et mennäänkö oikeaan suuntaan, mutta kyllä uskon et eteenpäin mennään. Mä olen itse innostunut tuosta pk-jäljestä, sillä se on kivaa ja mikä varmasti kaikista parasta Uuno tykkää siitä!!
Eilen aamulla käytiin vähän ihmettelemässä esinetuutuakin ja siihen pääsi osallistumaan Rapa, Rokka ja Uuno ja kaikki haki hienosti esineensä ja irtosivat hienosti vaikka kuinka pitkälle, mieleistä puuhaa kaikille!

Tokoiltu on tietenkin ahkerasti viime viikko mutta tää viikko on ollut vähän vaan sellaista höpsöttelyä kun huomenna olisi tarkoitus mennä vähän kattoon mis vaiheessa liikkeet on kokeessa. Tarkoituksena olisi tehdä sellainen hyvänmielen koe sm-kisoja ajatellen, sen näkee sit huomen minkälainen suoritus tehdään!!

Viime viikolla mä oikein repäisin ja kävin myös aksaamassa Rokan ja UUnon kanssa, pojat meni lujaa ja mä jopa osasin viel ohjata niitä!! Aksaa olis niin kiva tehdä enemmän jos vaan olis aikaa, mutta tää aika ei vaan millään riitä kaikkeen mitä haluis tehdä ja mikä kiinnostais niin jostain on pakko luopua ainakin hetkeksi. Kesän aikana tullaan varmasti vähän aksaileen mutta en usko et kisataan ihan tuon ajanpuutteen vuoksi ja välillä on vaan kiva olla kotona ja hengailla!! Kyllä me ehditään vaikka sitten ens kesänä aksaileen jos siltä tuntuu!! :)

Paimentamassa on käyty myös ja se on nyt sellaista mitä haluun kesän aikana tehdä paljon koska se sujuu ja mä olen varmasti itse vähän kehittynyt kun tuntuu et jopa ymmärrän mihin suuntaan ne lampaat on kulloinki menossa!!Nyt myös luotan Uunoon ihan eritavalla kuin viime kesänä ja se varmasti myös näkyy, kun uskalla Uunon antaa mennä ja lähes aina tiedän miten se toimii!! No onhan Uuno ilmoitettu ens kesän paimennuskisoihinkin ja kakkosluokkaan eli on vähän niinku pakko treenata ei  sinne viitsi mennä ihan vaan pitään hauskaa!!! ;)
Kuvia maanantain treeneistä , Kiitos Salla!!


Uuno leikkii piilosta!! ;)
Viime sunnuntaina Taijan kanssa oltiin kuuntelemaas valjakkolajeista ja niiden treenaamisesta Turussa ja nyt parina seuraavana sunnuntaina päästään kokeilemaan omien koirien kanssa erilaisia menopelejä joita koirat voi vetää, milelenkiintoista puuhaa!! Odotetaan Uunon kanssa innolla et päästää kokeileen erilaisii juttui, jos vaikka löytyis joku hyvä kesä menopeli meille!! :)

Mitäs meillä viel muuta on mahtanut tapahtua.... No tänään mä käväisin liikkurina Pukon kokeessa, koe meni hyvin ja reippaasti läpi, ei siis turhaan aikailtu siellä kehässä vaan laitettiin koirakot suorittamaan vauhdilla liikkeet läpi!! Liikkurin puuha oli kyl mukavaa, pääsi seuraamaan tokoa vähän erinäkökulmasta!! EIpä meillä varmaan sit mitään sen kummallisempaa ole tapahtunut.... Huomisesta kokeesta sitten lisää myöhemmin ja samoin noista vetokokeiluista joita päästää sunnuntaina tekemään!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti