maanantai 8. huhtikuuta 2013

Menoa ja meininkiä!

Viikonlopun aikana käytiin tokoileen Tiian kanssa feeniksillä ja voi miten ihanaa kun hiekkakenttä sulanut ja pääsi sinne koirien kanssa temmeltään! Mulla oli mukana Uunon lisäksi Rokka, ku yritän taas sen kanssa myös vähän tokoilla ja tekee Uunolle hyvää kun joutuu odottamaan välillä eikä se ole se ainut ketä pääsee mun kanssa tokoileen!
Rokan kanssa tehtiin feeniksillä merkkiä ja ruutua, merkki tosi hieno mutta ruutu ekalla kerralla hukassa kun oli häiriö lumikasoja vieressä mutta kun ruutu löytyi niin sen jälkeen tsi hieno ja vauhdikas!! Zetaa vaan käveltiin ja tehtiin kertaalleen jäävät läpi ja ne ihan ok, hienosti Rokka muistaa kaikki jutut!! EIpä Roksun kanssa muuta tehtykkään vaan pidettiin sit vaan lystiä ja leikittiin!!

Uunon kanssa tehtiin merkkiä hetsaten ja sillä saa kyllä vähän sellaista raivoa siihen, Hyvä hyvä!!! :) Ruudut hyvii ja tehtiin yks ihan kokonaanki ja eipä siinäkään moitittavaa! Zetassa pelkkää kävelyä kun Tiia häiriökäskytti, siinä Tiian maahankäskyllä tuppasi tippumaan mutta sekin saatiin onnistumaan muutaman toiston jälkeen, ei paljoa ottanut kyl muuten häiriöö! Jäävät viel erikseen ja ne ok. Kiertämisen kautta noudon palautusta sekä luoksetulon loppua ja molemmat sellaista perussettiä mutta niitä tarvii nyt vaan tehdä ja hio paremmiksi. Kivat treenit, kiitos Tiia seurasta!!

Viikonlopun aikana pojat pääsi ulkoileen parin ihana neidon kanssa, voi kun oli kivaa ja välillä meni aika lujaa!!! :)


Tänään töiden jälkeen käväistiin Somerolla Woollandiassa tokoilemassa ja meitä olikin paikalla kiva porukka! Uuno oli selvästi paimennus mielentilassa ja tokoilu hieman haastavaa kun tehtiin sitä ihan lampaiden vieressä, mutta hyvää häiriötreeniä! Aluksi paikalla makuut jotka muuten hyvin mutta päätä UUno ei malttanut pitää maassa kun lampaat oli pari metriä Uunon takana.  Istuminen ihan ok.
Omalla vuorollamme tehtiin kisanomaista eli luoksetulo, kaukot, ruutu ja zeta.... mikään ei mennyt ihan putkeen ku selvästi Uuno hieman ahdistunut en tiedä johtuiko lampaista jotka katseli vierestä vai ihmisistä jotka pyysin käveleen kentälle.... No johtui mistä johtui niin tuollaisia pitää treenata ja tehdä jatkossa enemmän.... Mä kyllä itse vähän epäilen et johtui lapmpaista eniten koska ei Uuno ole ennen ollut noin ahdistunut kun treenataan häiriöö.... No kokeillaan samanlaista treeniä ilman lampaita niin sillä se selviää!! :)
Kiva treenata kun mukana mukava porukka ja oli kivaa, onneksi on sovittuna treenei koko kesäksi!! :)

1 kommentti:

  1. Niin tylsää kun meidän eilinen reissu sinne peruuntui eikä päästy näkemään. Ens viikolla sitte oikeen koko päivän edestä! :D

    Harmillinen tuo lammashäiriö. Onneksi tollasta ei ehkä kisoissa tuu vastaan... Paitsi ehkä Baltiassa. :D
    Huomasin joskus Ritnistä saman, että keskittyminen ei ollut tuolla lainkaan samaa luokkaa kun muualla.

    VastaaPoista