sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Jessica & Naurava koira

Tiistaina iltasella ajelin Uunon kanssa Sipoossa käymään ja tapaamaan Jessicaa, tietenkin tokon merkeissä!! :) Aloitettiin tunnarilla kun halusin tehdä sitä vieraalla pohjalla niin ettei Uuno ole päässyt juoksenteleen siellä ennen, herra teki niin hienot tunnarit ettei tosikaan, varmaan ja tarkkaa työskentelyä!!! :) Kokeiltiin vähän vaikeuttaa tehtävää kun laitettiin alle Jessican koirien makuu alusta mutta eipä tuo haitannut mitään!!! Toisena juttuna katsottiin kaukoja, olen tehnyt nyt avustajan kanssa ja halusin kuulla et ollaanko menyt eteenpäin vai ei. Kaukot oli aikas kivat, ei ihan teknisesti puhtaat vielä mutta eteenpäin ollaan kuulemma menty eli jatkamme samalla mallilla!! :)
Aikaa oli ruhtinaalisesti niin katsottiin koko evl kisamaiseen tyyliin läpi -> luoksetulossa todella hienot stopit ja vauhti ihan ok. Ruutu siisti ja hyvä vauhtinen, hieman jäi eteen ja korjasin taaemmas. Zetassa sitten seisominen istumiseksi, muutenkin vähän huono fiilis koko liikkeen. Seuruussa vähän voimaton, perus nättiä kuitenkin. Ohjattu nätti ja hyvä vauhi, samoin hyppynouto. Tunnarissa jälleen todella varma ja tarkka. Kaukoissa hieman eteni S - I vaihdossa muuten oikein kivat!!!Kokonaisuutena kiva setti, zeta harmitti kun se on ollut jos hyvässä mallissa ja nyt ei tuntunut ollenkaan hyvälle... Zetaa työstettiin vielä erikseen ja siinä Uuno todellakin jotenkin ahdistunut ja kireä eli nyt kehumista peliin ja pitää saada Uuno rentoutuun ja itse pitää myös olla rento. Mietittiin myös mun äänenpainoja jos niillä voisi olla osuutta asiaan väärän asennon kanssa, no aika näyttää mutta nyt pitää zetaa työstää!! Seuruuta kanssa vähän katsottiin ja siihen nyt myös kehui matkaan ja saada siitä hieman rennomman oloista tai paremminkin näköistä. Pikku juttui mutta vaikuttaa niin paljon siihen yleisilmeeseen!! :)
Kiitos Jessica jälleen, näillä neuvoilla jatketaan ja mennään kohti karsintoja kovaa kyytiä!! :)

Eilen ajeltiin häiriköiden kanssa Riihimäelle naurava koira areenalla hieman treenaileen. Noi vierashalli treenit on vaan niin parhaita ja niissä kyllä oppii ihan hirveäsi ja koira saa hyvää kokemusta eripaikoista!! Aloitettiin paikalla oloilla ja ne hyvin, maahankin oikein rennosti ja palkkasin siinä välissä!!
Uunon kanssa tein kisamaisessa setissä, suora luoksetulo, tunnari, hyppis ja zeta. Luoksetulon tuli ok ja pääsi palkaksi putkeen, tunnarissa jäi kovasti kiinni halin maton haisteluun ja vähän ehkä unohti mitä oli tekemässä, hyppis ok ja zetassa taas sitä huonoa fiilistä havaittavissa! No nyt ainakin tiedossa mitä työstetään ja paljon!! Lopuksi viel tehtiin vähän kaikki yht aikaa, me tehtiin pari tunnaria ja ne oli nyt ok tai oikeastaan tosi hyvät. Zetaa avustajan kanssa joka naksutteli oikeista asennoista ja Uuno näytti heti paljon rennommalta eli tuota pitää kyllä jatkaa ehdottomasti. Hyvät ja opettavaiset treenit kyllä jälleen!! :) Onneksi parin viikon päästä on jo seuraava visiitti vieraassa hallissa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti