lauantai 15. helmikuuta 2014

Lihapulla nenän päällä!

Tuntuu ettei olla ehditty tällä viikolla treenaamaan paljoa mutta kun näitä tähän alkoi kokoamaan niin onhan me treenattu vaikka mitä, no hyvä niin!! :)
Maanantaina käytiin Forssassa hallilla vapaapäivän kunniaksi vähän puuhasteleen ja Uunon ohjelmassa oli ihan perusnoutoa joka sujui hyvin. Ruudun paikka oli niin hyvin hallussa ettei olisi voinut paremmin olla, sinne se Turhapuro vaan joka kerta pysähtyi ihan keskelle ja ihan itsestään, VAU!!! :) Kaukojen kanssa leikittiin ja tehtiin vähän viivettä, leikkien oikein hyvin mutta kun tehdään viivettä niin tekniikka ja se ilme vähän kärsii eli sitäkin pitäisi vaan tehdä enemmän. Ohjattu tehtiin kokonaisena kun nyt viime aikoina kurvaillut kapulalle vähän liian kaukaa, nyt autoin hieman ja kokonaisuutena oikein hyvin ja ei mennyt niin kaukaa! Zetan alkua hieman ja siinä mun pitää olla vaan jämäkkä ja tuoda Uuno siihen hyvässä kontaktissa kun jos saa siinä katsella minne sattuu niin keskittyminen koko liikkeeseen huononee. Loppuun vielä vähän luoksetuloja kun Sakke oli pallonpitäjänä, en ole siis vieläkään sitä telinettä saanut rakennettua!!! ;)

Tiistaina ja torstaina treenattiin kotosalla ihan keittiössä ja molempina päivinä hyvät treenit. Lisäsin paikalla istumiseen häiriöö paljon ja ei saanut Sakke Uunoa maahan vaikka kuinka yritti!!! :) Tehtiin noudon palautuksia, asenne sivulletuloja, kaukojen tekniikkaa, seuraamisen sivuaskeleitia ja käännöksiä ja varmaan vielä paljon muutakin mutta noi nyt muistan ja ne kaikki sujui hyvin.

Keskiviikkona tehtiin Vaulammilla pihalla pienet treenit, hyppynoudossa asenne ihan super hyvä ja palautukset vauhdikkaita ja voimakkaita, samoin vinot ok. Kierron kautta luoksetulon stoppeja, joissa pari maahanmenoa uusittiin mutta muuten hyvät. ruudun loppuosa myös kierron kautta ja ne ok. Zetan seuruussa tehtiin vähän yllätyksiä mutta eipä Uuno niistä hämmentynyt vaan seuruu nyt hyvää ja tasaista.  Loppuun viel vähän siirtymiä ja niissä kun kerran hieman huomautin niin ei mokannut Uuno enään kertaakaan eli itse pitää olla nyt vaan tarkkana kaikissa liikkeissä ja vaatia et Uuno tekee kunnolla, omat kriteerit siis tarkkailuun jälleen joka liikkeessä!! Miksiköhän se omien kriteerien pitäminen on niin vaikeaa välillä mulle....

Koko viikon olen miettinyt että menenkö tänään Ojankoon valmennusrenkaan karsintaan vai en ja tätä kysymystä vielä tänäkin aamuna mietin kun heräsin, loppujen lopulta päätin sinne lähteä ja tekemään kisanomaisen treenin! Mietin jo siinä vaiheessa kun kirjoitin hakemusta että mitä saan valmennusrenkaalta jos niin kävisi että sinne paikka irtoisi ja tätä samaa olen tässä edelleen miettinyt, ku nytkin olen käynyt yksäreillä tuolla ja täällä ja päässyt hyvin eteenpäin.... No mutta lähetin sillon sit kuitenkin sen hakemuksen kun en osannut oikein päättää kumpi parempi vaihtoehto...

Tänään siis kuitenkin ajeltiin Ojankoon flunssaisena ja tehtiin ihan kiva setti, paikalla istuminen kiva, hieman liikutti toista etutassua kun kävelin sivulle. Seuraaminen oli kivan tuntuista ja se mitä peilistä näin niin näyttikin kivalle. Luoksetulossa nyt parempi vauhti kuin ennen, mutta siinä Uuno sitten päätti tehdä ihan super hienon istumisen makuun tilalta (tämä varmaan ihan kuuntelutreenin ansiota)!!! :) No annoin toisen käskyn kun en missään nimessä halua et kuvittelee et siinä voi istua!!! ;) Ruutu ihan nätti ja olen erityisen tyytyväinen ettei haistellut yhtään ruudussa vaan makasi pää ylhäällä. Perusnoudossa taisi vähän nykäistä kapulalle liikkurin käsksystä ja piti kapulasta niin hyvin kiinni ettei ihan heti meinannut irroittaa, tähän "mokaan" olen tyytyväinen kun on tähän asti tullu hieman suu auki sivulle mutta nyt piti hyvin kiinni (tätähän me on treenattu) :) Vikana vielä kaukot joissa kanssa vähän taisi nykäistä liikkurin käskyllä eli ne nyt treeniin, kaukot teknisesti paremmat kun ennen mutta vähän haluisin niihin lisää säpäkkyyttä selkeästi nyt ajattelee niissä kovasti ja se on hyvä koska sillä saadaan tekniikka pysymään kasassa.... mutta noi kaukot on niin vaikeat, kuinka löytää sen tasapainon et pysyy tekniikka, tarkkaavaisuus ja säpäkkyys samassa paketissa, no mutta niitäkin pitää vaan treenata ja kokeilla erilaisii juttui! Kokonaisuutena kuitenkin kiva setti, mua vähän jossain vaiheessa ahdisti kun siellä kehässä niin monta arvostelijaa ja kirjuria mutta siitä pääsi yli nopeasti!

Oli kiva seurailla hienoja suorituksia sillä valintatilaisuuteen osallistui 20 koirakkoa ja kyllä sieltä vaan muutama todella taitavaa ja hienoa erottautui joukosta eli peukut pystyssä että he pääsevät rinkiin mukaan. Meillä ei Uunon kanssa sinne jakoa ole mutta se ei mua haittaa tai harmita sillä kokemuksena tuo tämän päiväinen oli hyvä ja nyt voi taas vuoden miettiä et haluaako hakea uudestaan vai mennä vaan omaa polkuaan ja katsoa minne asti sitä kautta pääsee!

Ei tipunut lihapulla!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti